Vil du jobbe i Effektiv Altruisme Norge?

Effektiv Altruisme Norge er den norske grenen av effektiv altruisme-bevegelsen. Vi har et brennende ønske om å gjøre verden best mulig for alle, og vi bruker evidens og kritisk tenkning til å finne ut hvordan vi kan gjøre dette, deretter er vi dristige nok til å faktisk gjennomføre det. En sentral del av EA Norge sitt virke er å hjelpe våre medlemmer og lokalgrupper å bruke sine ressurser til å gjøre verden best mulig. Hos oss får du jobbe med, inspirere og bli inspirert av fantastisk flinke og varme mennesker som ønsker å gjøre så mye de kan til det beste for verden.

EA Norge ønsker et mangfold av søknader. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av etnisk bakgrunn, livssyn, alder, kjønnsidentitet eller seksuell orientering. Har du behov som krever hensiktsmessig håndtering, ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Ledige stillinger
Vi har ingen ledige stillinger for øyeblikket.
Interessert i å jobbe i EA Norge eller gieffektivt.no i framtiden?
EA Norge har mange gode ideer vi ønsker å utforske og realisere. Vi tror EA har potensiale til å vokse mye i Norge med nye medlemmer og lokallag, prosjekter og nye EA-organisasjoner og ikke minst flere donasjoner til effektive formål gjennom gieffektivt.no og giverportalen. Den ressursen som begrenser videre vekst mest i dag er folk. Vi trenger flinke folk med god EA-forståelse som kan sette disse ideene ut i live og øke aktiviteten vi allerede driver.

Om du drømmer om, tenker på, eller bare er nysgjerrig på jobb i EA Norge eller gieffektivt.no nå, eller en gang i framtiden vil vi vite om deg!
Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss her så svarer vi