Vil du jobbe i Effektiv Altruisme Norge?

Effektiv Altruisme Norge er den norske grenen av effektiv altruisme-bevegelsen. Vi har et brennende ønske om å gjøre verden best mulig for alle, og vi bruker evidens og kritisk tenkning til å finne ut hvordan vi kan gjøre dette. Deretter er vi dristige nok til å faktisk gjennomføre det.

En sentral del av EA Norge sitt virke er å hjelpe våre medlemmer og lokalgrupper å bruke sine ressurser til å gjøre verden best mulig. Hos oss får du jobbe med, inspirere og bli inspirert av fantastisk flinke og varme mennesker.

EA Norge ønsker et mangfold av søknader. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av etnisk bakgrunn, livssyn, alder, kjønnsidentitet eller seksuell orientering. Har du behov som krever hensiktsmessig håndtering, håper vi du ikke vil nøle med å ta kontakt med oss.
EA Norge søker prosjektmedarbeider

Vi ser etter en person som kan planlegge og organisere arbeid i forbindelse med konferansen, som kan kommunisere i sosiale medier og i andre kanaler, og også på andre måter være en del av vår utadrettede virksomhet. Rollen kan for øvrig formes etter kandidaters ønsker og evner, og å holde karriereveiledninger kan likeledes være aktuelt. Vår faste karriereveileder går ut i farspermisjon, og vi tenker at dette er en god anledning til å rekruttere en ny medarbeider til vårt team i Greenhouse i Oslo. Omfanget på arbeidet kan vi snakkes nærmere om og er fleksibelt, men vi ser en 50 % stilling som et utgangspunkt for en diskusjon.

Ferdigheter og egenskaper: Du har god kjennskap til prinsippene bak effektiv altruisme og bevegelsen i Norge. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig kommunikator som kan publisere på ulike plattformer, som sosiale medier, nettside og nyhetsbrev. Du er også systematisk, interessert i å lære og å dele og initiativrik. Det er ingen ulempe om du har bakgrunn fra en EA-gruppe selv, eller fra annet organisasjonsarbeid.

Tiltredelse: 2. april, om mulig. Stillingen kan også være aktuell for eksempelvis en student som kan tiltre i løpet av mai.

Arbeidssted: Minst halvparten av tiden fra kontoret vårt i Oslo (vi kan dessverre ikke bidra med reisestøtte). Lønn etter avtale.

Meld interesse med CV og kontaktinfo, samt en kort tekst om hvorfor du er motivert for dette, og hvilke rammer du har for å gjøre jobben, til ole@effektivaltruisme.no innen fredag 15. mars. Du er også hjertelig velkommen til å ringe på 95798260.
Diverse bilder fra våre arrangement, tatt av Ane Larsson
Takterrassen på Greenhouse, kontoret til Effektiv Altruisme Norge
Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss her så svarer vi