Vil du jobbe i Effektiv Altruisme Norge?

Effektiv Altruisme Norge er den norske grenen av effektiv altruisme-bevegelsen. Vi har et brennende ønske om å gjøre verden best mulig for alle, og vi bruker evidens og kritisk tenkning til å finne ut hvordan vi kan gjøre dette. Deretter er vi dristige nok til å faktisk gjennomføre det.

En sentral del av EA Norge sitt virke er å hjelpe våre medlemmer og lokalgrupper å bruke sine ressurser til å gjøre verden best mulig. Hos oss får du jobbe med, inspirere og bli inspirert av fantastisk flinke og varme mennesker.

EA Norge ønsker et mangfold av søknader. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av etnisk bakgrunn, livssyn, alder, kjønnsidentitet eller seksuell orientering. Har du behov som krever hensiktsmessig håndtering, håper vi du ikke vil nøle med å ta kontakt med oss.
Ledige stillinger våren 2022
EA Norges prosjekt Gi Effektivt er i vekst. Nå ser vi etter flere personer til teamet som kan bidra til å nå vårt mål om å samle inn 100 millioner kroner til effektiv bistand i 2025. Vi er i dag tre ansatte og 20-25 frivillige som jobber med prosjektet.
www.gieffektivt.no er en donasjonsportal for særlig effektive bistandsorganisasjoner, drevet av Effektiv Altruisme Norge for Stiftelsen Effekt. Du kan lese om samarbeidet her.

For Gi Effektivt ser vi etter:
  • Filantropisk rådgiver - [Utlysning og søknadsskjema kommer snart]
Søknadprosessen for stillingene som Tech Lead stengte 24. april og stillingen innen Design / Kommunikasjon stengte 8.mai.

Du kan lese full utlysning og finne lenke til separat søknadsskjema for hver stilling under. Vi kommer til å vurdere kandidater fortløpende, så send inn søknad så fort som mulig. Dersom du vet at du kommer til å søke senere, blir vi glade om du sender en kort mail om dette til daglig leder for Gi Effektivt, Jørgen Ljønes på jorgen@effektivaltruisme.no

Søknadskjema er enkelt. CV og eget søknadsbrev ikke nødvendig.

Ta også kontakt med Jørgen om du har spørsmål om stillingene eller prosessen.
Filantropisk rådgiver
Utlysning og søknadsskjema kommer snart.

Ta kontakt med Daglig leder for Gi Effektivt om du allerede nå vil gi beskjed om at du er interessert i denne stillingen. jorgen@effektivaltruisme.no
Skjermbilde av www.gieffektivt.no
Diverse bilder fra våre arrangement, tatt av Ane Larsson
Takterrasse og tegning av Greenhouse, kontoret til Effektiv Altruisme Norge
Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss her så svarer vi