Arrangementer
🗓️ Onsdag 13. desember kl. 12–13
📍 Frederikke spiseri, Oslo

Hello wonderful EA community!

Join us for our weekly lunch gathering at Frederikke Spiseri in Blindern every Wednesday. Let's savor our lunches together and brighten up the mid-week slump Feel free to drop by at any time and say hello - we can't wait to see you!

🗓️ Onsdag 14. desember kl. 17–19
📍 Greenhouse Oslo

Jon - karriereveileder i EA Norge kommer for å presentere noen idéer rundt hvordan du kan ta valg i studier og karriere som gir mulighet til å være med å løse verdens største problemer.
Bli gjerne igjen for å henge - Kanskje er det noen der med samme interesse som deg, og dere kan gjøre et lite prosjekt sammen - eller kanskje du bare vil snakke med noen andre som også håper og tror de kan bidra til å gjøre verden litt bedre.

🗓️ Torsdag 28. desember kl. 10–15
📍 Greenhouse, Oslo

Å reflektere over vaner, mål, planer og systemer er nøkkelen til å effektivt nå dine mål, enten det er i privatlivet eller karrieren. Det kan virke overveldende, spesielt for første gang, men du trenger ikke gjøre det alene. Ta en pause fra juleselskapene og bli med på en dag fylt med vennlige fjes, tid for refleksjon, og støtte fra andre som deler din reise. Dette arrangementet gir deg ikke bare rom for personlig vekst, men gir også muligheten til å utforske hvordan vår felles innsats kan bidra til å forme et bedre år og en bedre verden for alle, for alltid.