Arrangementer

🗓️ Mandag 10.– onsdag 12. juni
📍Lillesand

Me inviterar deg med på Fyrtårntur arrangert av Effektiv Altruisme Agder frå 10.-12.juni. Me overnattar på Saltholmen like utanfor Lillesand. Det blir spennande diskusjonar, hyggelege kveldar og forhåpentlegvis sol

Det er 15 plasser totalt og førstemann til mølla! Meld deg på
🗓️ Lørdag 15. juni kl 18
📍 Sinsenveien 82

Ta på deg dine beste sommerklær og gjør deg klar til en magisk kveld på Håkons takterrasse. Ta med noe til grillen, noe å slukke tørsten med og forbered deg på episke samtaler. Det blir også en overraskelse eller to utover kvelden, så dette vil du ikke gå glipp av. Vi sees

🗓️ Søndag 16. juni kl 10–15
📍 Greenhouse Oslo

Sommeren er her, og det er en flott tid for å reflektere over det som har skjedd så langt i året og sette kursen videre. Etter den vellykkede refleksjonsdagen vi hadde i romjulen, ønsker vi å gjenta suksessen med en sommerrefleksjon.

🗓️ Onsdag 19. juni kl 17:00
📍 EA Norges kontor på Gather

I vår holder vi en digital bokklubb hvor vi dykker ned i boken "How to launch a high-impact nonprofit" utgitt av teamet bak inkubasjonsprogrammet Charity Entrepreneurship. Denne boken er en uvurderlig ressurs for alle som vurderer å starte sin egen organisasjon eller et nytt prosjekt. Den er ganske lang og innholdsrik, så vi deler lesingen inn i tre deler.

Andre samling:
  • Tema: Denne gangen skal se på hvordan du kan identifisere og evaluere ideer for prosjekter, finne de rette samarbeidspartnerne og velge det mest hensiktsmessige landet å operere i.
  • Lesemateriale: Kapittel 19–22 i "How to launch a high-impact nonprofit".
    🗓️ Søndag 30. juni kl 12–17
    📍 Greenhouse Oslo

    Er du klar til å utforske en kreativ prosess og utvikle nye ideer for prosjekter og organisasjoner som kan gjøre en reell forskjell i verden? Bli med oss på vårt første altruistiske idélab! En spennende mulighet til å møte engasjerte individer fra ulike bakgrunner og utforske nye veier for å bidra. Uansett om du er en erfaren altruist eller bare nysgjerrig på å bidra, er dette arrangementet for deg.