Effektiv Altruisme på UiB og NMBU

Bor du i Bergen eller på Ås? Har du lyst til å redde flest mulig liv? Vil du påvirke så mange som mulig til å gjøre det samme?

Finn Effektiv Altruisme UiB og Effektiv Altruisme NMBU på Facebook! [Kommer snart]

Å engasjere seg i EA-bevegelsen er noe av det mest effektive du kan bruke tiden din til hvis målet er å forbedre verden. Bevegelsen er i vekst både i Norge og verden forøvrig, og behovet etter flinke folk som viser initiativ er flaskehalsen nå. Vi har gode konsepter og prosjekter, samt ressurser tilgjengelig i både kunnskap og midler, men vi trenger folk som kan få ting til å skje. Er du en slik person som vil gripe muligheten til å få ting til å skje, så er det nå du har sjansen!

Vi ønsker kontakt med interesserte fra hele Norge, studenter og ikke-studenter. Kanskje du vil bidra med tilbakemelding på strategi, planer eller utkast på promo-materiale. Eller kanskje har du evner innen design eller programmering? Eller kanskje du har et stort nettverk og gode kontakter? Ta kontakt med oss her, skriv deg opp på vårt nyhetsbrev og meld deg inn i EA Norge sin Facebook-gruppe.

Bor du i Bergen eller på Ås er vi spesielt interessert i å komme i kontakt med deg! Studentgrupper ser ut til å være en ypperlig måte å fremme effektiv altruisme på og påvirke flere til å bidra mer og bidra mer effektivt til en best mulig verden. Derfor vil vi nå samle interesserte studenter i Bergen og på Ås som kunne tenke seg å bidra til å starte studentgrupper her. Er dette deg, eller du bare lurer på om det kan være deg, ikke nøl med å ta kontakt!

Vi anbefaler forøvrig våre ressurssider med masse god bakgrunnsstoff på effektiv altruisme. Se også EA Handbook, som du finner på det internasjonale forumet. Har du ikke lest Doing Good Better? Gjør det!