Studerer du i Trondheim?

Effektiv Altruisme NTNU startet opp høsten 2014 og har i dag 40 medlemmer. Vår visjon er å gi studenter i Trondheim kunnskap, evnen og motivasjon til å gjøre en størst mulig positiv forskjell i verden, og på den måten utrette noe som er større enn oss selv. 

Hva gjør EA NTNU?

Vi arrangerer foredrag med bistandsorganisasjoner, politikere og forskere, både fra Norge og utlandet. Vi sprer kunnskap om hvordan studenter og andre kan hjelpe flest mulig, mest mulig, hvorfor vi bør gjøre det og hvordan man kan få mest igjen for tiden man bruker på det. Vi har også på kreative innsamlingsaksjoner for å samle inn penger til noen av verdens mest effektive bistandsorganisasjoner.

I tillegg skriver vi artikler og kronikker til nasjonale aviser, deltar i intervjuer og debatter, møter politikere, filantroper og fageksperter, holder foredrag på konferanser - alt for å dele de ideene vi har og for å få flere til å tenke grundig på hvordan vi best kan gjøre verden bedre.

Hvert år gjennomfører vi Giverundersøkelsen på NTNU som kartlegger studentenes holdninger til og kunnskap om bistand og verdens utvikling. Og ikke minst så har vi innledet samarbeid med alle de andre ideelle studentorganisasjonene i Trondheim for at vi skal kunne samarbeide og lære mer av hverandre. 

Jevnlig arrangerer vi internkurs i EA-relaterte tema, kritisk tenkning, personlig produktivitet og andre verktøy som er verdifulle for deg som medlem og forøvrig i livet. Etter opptak går alle nye medlemmer gjennom et nybegynnerkurs som avsluttes med en hyttetur for hele organisasjonen. Vi har ofte andre sosiale treff og aktiviteter. 

Effektiv Altruisme er i vekst i Norge og vi går inn i en veldig spennende tid! Følg oss gjerne på Facebook for å se hva vi holder på med. Er du interessert i å bli med fyll inn søknadsskjemaet vårt. Du kan også ta kontakt med oss her.

 

EA NTNU er støttet av Studentsamskipnaden i Trondheim

 

Kommende arrangement:


Tidligere arrangement:


Vedtekter og etiske retningslinjer