Filtering by: NTNU

Hva vil vi med norsk bistand?
Aug
29
12:15 PM12:15

Hva vil vi med norsk bistand?

  • NTNU Dragvoll, rom D5 Trondheim, Sør-Trøndelag, 7049 Norway (map)
  • Google Calendar ICS

Bistandsbudsjettet utgjør omtrent 35 milliarder kroner av statsbudsjettet, likevel er temaet nesten fraværende i valgkampen – hvorfor? Er det politikerne eller velgerne som er problemet? Vi ser en økende sammenblanding av norske interesser og utviklingspolitikk, men kan man ivareta norske interesser og interessene til verdens mest fattige samtidig? Blir det effektiv bistand?

View Event →
EA NTNU og CIVITA FROKOST: Utenrikspolitikk i en global krisetid
Sep
11
8:15 AM08:15

EA NTNU og CIVITA FROKOST: Utenrikspolitikk i en global krisetid

Utenrikspolitikk i en global krisetid

Hvordan skal Regjeringen fremme norske interesser i en global krisetid? Hvilken rolle bør norske verdier spille i utenrikspolitikken? Og er det en motsetning mellom verdier og interesser? Norge bruker årlig 33 milliarder kroner på utviklingshjelp, men bruker vi disse midlene på en god nok måte? Hvordan kan de eventuelt brukes bedre? 

View Event →
Åpent infomøte
Sep
3
6:00 PM18:00

Åpent infomøte

Torsdag 3. september blir det et infomøte om Effektiv Altruisme NTNU og det kommende opptaket. For å kunne utfordre og utvikle våre ideer og metoder ønsker vi et bredt spekter av perspektiver blant våre medlemmer. Med andre ord: Vi ønsker søkere fra alle linjer og årstrinn med et brennende engasjement for å gjøre verden best mulig!

Møt opp om du vurderer å søke, har spørsmål, eller bare ønsker å lære mer. Dette blir et avslappet og uformelt møte, med litt informasjon om oss, bevegelsen og hva vi ser etter i en søker. Etterpå blir det pizza, og åpent for spørsmål og diskusjon. 

Vi håper du tar turen, og at du søker før 6. september!

Søknadsskjema finner du på http://www.effektivaltruisme.no/opptak

View Event →
Hvordan gjøre en størst mulig forskjell i verden?
Sep
2
12:15 PM12:15

Hvordan gjøre en størst mulig forskjell i verden?

Lunsjmøte med foredrag fra den sosiale entreprenøren Daniel Gaim og samfunnsøkonom Hans Olav Melberg. Hva er "kompetansebasert frivillighet" og hvorfor jobber 150 seniorkonsulenter i Oslo gratis for veldedige organiasasjoenr? Hva er prisen på et menneskeliv og hvordan regner man på det? Still spørsmål og få svar på hvordan du kan gjøre en størst mulig forskjell i verden!

View Event →