Back to All Events

EA Hangout

  • Studentersamfundet i Trondhjem 1 Elgesetergate Trondheim, Sør-Trøndelag, 7030 Norway (map)

EA NTNU starter ny tradisjon med Hangout på onsdager. Vi prøver å starte 19:30 på Lyche denne første gangen og så får vi se om tid og sted er noe vi fortsetter med.

Kom for å treffe andre medlemmer, ambassadører og andre interesserte i effektiv altruisme for prat om hvordan vi kan forbedre verden best mulig, eller hva som helst annet. Det er helt uformelt, uten påmelding og du kan bli så kort eller lenge du vil. Kan du bare komme senere på kvelden, så gjør du bare det. Erfaringen tilsier at det alltid er noen som sitter til langt på kveld oppslukt i mer eller mindre interessante, men alltid hyggelige samtaler.

Ta gjerne med en venn og se etter folk i rød t-skjorte med hvit skrift og heart bulb.

Later Event: September 23
EA Hangout